Een Tussenjaar… een hot item dat enorm leeft onder studiekiezers en hun ouders. Er is veel behoefte aan informatie en vooral ouders zijn er erg huiverig voor. Maar, een tussenjaar zou eigenlijk altijd standaard in het studiekeuzeproces moeten worden meegenomen.
Daarom hebben de studiekeuzecoaches van StudieKoers uit Rosmalen en Flooow Coaching uit Oisterwijk de krachten gebundeld en een gratis (!) workshop samengesteld. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Interactief

Het is een interactieve workshop geworden, dus absoluut geen éénrichtingsverkeer. Uiteraard verstrekken we wel veel praktische informatie maar er wordt zeker ook tijd vrijgemaakt voor de jongeren om (voor de eerste keer?) in gesprek te gaan met hun ouder(s) over wat zij het liefste zouden willen doen in hun tussenjaar.

Onderwerpen van de workshop

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

✔ Wat heb je nodig om succesvol te studeren?
✔ Redenen voor een tussenjaar
✔ (Mogelijke) effecten & risico’s tussenjaar
✔ Mogelijkheden voor invulling tussenjaar
✔ Hoe ziet jouw ideale tussenjaar eruit?

Uiteraard is er ook voldoende tijd om vragen te stellen.

Datum, plaats en tijd

De workshop wordt gehouden op dinsdagavond 21 januari 2020 van 20.00 tot 21.30 uur. Jongeren en hun ouder(s) zijn dan van harte welkom bij Lokaal 1A aan de Helvoirtseweg 2 in Vught.

Kosten en aanmelden

Deelname aan de workshop is geheel vrijblijvend en zonder kosten! Wij treden niet op namens een bepaalde commerciële partij, dus belangeloos.

Omdat we vooraf graag willen weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, vragen we om via een kort mailtje wel even aan te melden. Het liefste vóór 18 januari via een van deze mailadressen:
Sylvia (StudieKoers): info@studiekoers.nl
Reggie (Flooow Coaching): info@flooowcoaching.nl
Ook voor vragen kun je deze mailadressen gebruiken. En mocht je zelf een onderwerp hebben dat je graag terug wil zien in de workshop, dan kun je dat altijd bij je aanmelding doorgeven.

Wij hebben er superveel zin in en kijken uit naar grote opkomst op 21 januari!

Sylvia Kerstel en Reggie van Himbergen